FAQs – Preguntes freqüents

Som una empresa familiar agropecuària, produïm fruites, verdures i hortalisses, productes elaborats, carn i ous de la pròpia explotació.

Produïm tota mena de fruites, verdures i hortalisses, productes elaborats, carn i ous de temporada de manera sostenible amb el medi ambient, elaborant productes de màxima qualitat.
Comptem amb prop de 100 caps de bestiar oví per a la nostra producció de mè.

La nostra bestiar té el segell d’agricultura ecològica i 100% raça autòctona.

Distribuïm els nostres productes a botigues i restaurants oferint un servei durant tot l’any, repartint dues vegades per setmana verdures i hortalisses acabades de collir.
En el cas del mè tenim un grup de Whatsapp on avisem els nostres clients de quan tenim mè, ja que produïm mè per Nadal i Pasqua.

A part de la producció de fruites, verdures i hortalisses, carn i ous, elaborem al nostre obrador compartit d’APAEMA, paté de carxofa, sala de tomàquet amb marduix, bombons de taronja amb xocolata de garrofa, etc.
En el cas de la carn de mè, elaborem hamburgueses, sent els únics productors de Mallorca a elaborar aquest tipus d’hamburguesa amb certificació ecològica i 100% raça autòctona, directament de l’agricultor sense intermediaris.

Posant-vos en contacte a través de telèfon, Whatsapp o correu electrònic, estarem encantats d’explicar-vos el nostre servei de repartiment.

Verdures
Fruites
Elaborats
Carns i ous

Distribuïm a ...

Botigues i locals
Restaurants

Què diuen els nostres clients?

Els nostres segells