Sobre nosaltres

“Som una explotació agrícola familiar i en reconversió ecològica. Darrere d’aquesta creació, volem demostrar amb els nostres valors i els nostres productes que tenim, que hi ha nombroses formes de vida, de producció i de consum que ens poden servir de guia per a orientar o reeducar el nostre comportament davant de l’alimentació i de l’ecosistema del nostre entorn, perquè en cada un dels elements que conformen la vida en aquest planeta, hem establert durant milers d’anys unes relacions que ens vinculen els uns als altres, però com més gran és la diversitat més difícil és resistir, i en aquest cas, més gran serà la subsistència de les nostres espècies i de les nostres costums.

Depenem d’una cura mútua del nostre sistema i sobretot de les nostres arrels, del compromís a les nostres futures generacions. Cada un de nosaltres podem participar en aquest procés de transició ecològica en les formes de producció i sobretot de consum que respectin les capacitats biofísiques dels nostres ecosistemes i sempre, escoltant d’on venim i que ens dicta la nostra salut.

La transició, tècnicament, és possible ara només queda que et sumis a nosaltres i assumim aquest canvi, que junts aportem en un futur sa i sostenible per a la vida que ja coneixem.”

 

Javier Coll i Maria Antònia Nieto

Els nostres camps

Els nostres segells

Verdures
Fruites
Elaborats
Carns i ous

Distribuïm a ...

Botigues i locals
Restaurants

Què diuen els nostres clients?